Over KMPS

Where cyber meets vision.

Over KM Privacy & Security


Mijn naam is Kaja Möller, ik heb KM Privacy & Security opgericht omdat ik mijn visie wil realiseren dat er voor iedereen een veilige cybertoekomst bestaat. Cybercriminaliteit neemt al jaren toe en tot op de dag van vandaag zijn alleen de grote (tech)bedrijven daar echt goed tegen opgewassen. Waar digitale aanvallen steeds geavanceerder worden, moet de verdediging dat ook worden.

Ik wil je daarbij helpen.

Doordat ik alle aspecten rondom juridische en technische cyberveiligheid beheers kunnen we ook uw organisatie naar een veiliger en toekomstbestendiger niveau begeleiden. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van privacy en gegevensbescherming in verschillende rollen als functionaris gegevensbescherming (data protection officer, DPO), privacy officer en landelijk coördinator privacy. Daarbij heb ik zowel strategieën, plannen en concrete implementatiepaden opgesteld, als ook toezichthoudende en adviserende rollen bekleed. Bovendien ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van de eerste gespecialiseerde Wjsg (Wet Justitiële en Strafvorderlijke Gegevens: de privacywet voor rechtshandhaving) opleiding in Nederland.

Naast mijn uitgebreide kennis in privacy en gegevensbescherming, ben ik gespecialiseerd in cybercrime, cybersecurity en risicomanagement. Daarbij besteed ik uitgebreid aandacht aan de 8 domeinen van cybersecurity: Security and Risk Management, Asset Security, Security Architecture and Engineering, Communication and Network Security, Identity and Access Management, Security Assessment and Testing, Security Operations, Software Development Security.

Deze vakgebieden pas ik samen met mijn achtergrond in criminologie, psychologie en ethiek toe om met KMPS elke organisatie vooruit te kunnen helpen.

all-round

De belangrijkste kernwaarde van KM Privacy & Security is multidisciplinariteit. Ik ben ervan overtuigd dat de veiligheid van ons digitale landschap niet kan worden aangevlogen vanuit 1 discipline.

De enige manier om cyberveilig te kunnen zijn is om privacy, cybersecurity, risicomanagement, informatiebeveiliging, psychologie en ethiek te combineren tot een all-round advies.

pragmatisch

KM Privacy & Security hecht waarde aan pragmatiek. Hierbij wordt scherp gekeken naar wat de organisatie aan kan en welke werkzaamheden je daadwerkelijk verder gaan helpen. Daar hoort bij dat we geen ideeën afschieten, maar kijken hoe het wel kan.

KMPS stopt tijd en energie in nuttige werkzaamheden en aantoonbare vooruitgang conform een cyclus die bij jouw organisatie past.

Innovatief

Het opzetten van een cyberorganisatie gaat voor KM Privacy & Security hand in hand met innovatie en toekomstbestendigheid. Dit betekent dat we met organisaties kijken waar we nu staan, waar we naartoe willen en hoe we dat voor elkaar krijgen.

Een succesvolle samenwerking voor KMPS is als de organisatie cyberveilig en -compliant is geworden en dit in de toekomst ook zelf zo weet te behouden.