Privacyverklaring

Privacyverklaring

Beste bezoeker,

Bij KMPS staat privacy natuurlijk hoog in het vaandel. In deze privacyverklaring willen we je graag informeren over de gegevens die we van je verwerken. Hierbij houden we ons aan de verplichtingen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wanneer je onze website kmprivacysecurity.com bezoekt of contact met ons opneemt, kunnen we informatie over jou ontvangen. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we met die informatie doen. We gaan altijd zorgvuldig met je informatie om en slaan die veilig op. Heb je vragen of wil je weten welke informatie we van je hebben, neem dan contact op met ons. We kunnen deze privacyverklaring aanpassen. We raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te bekijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 05 maart 2024.

Inhoudsopgave

  1. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?
  2. Wie gebruikt je gegevens? 
  3. Van wie gebruiken we gegevens?
  4. Hoe komen we aan je gegevens?
  5. Welke gegevens van je gebruiken we?
  6. Waarvoor gebruiken we je gegevens?
  7. Hoelang bewaren we je gegevens?
  8. Met wie delen we je gegevens?
  9. Waar slaan we je gegevens op?
  10. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons?
  11. Wat mag je van ons vragen?
  12. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?
  13. Welke cookies gebruiken we?
  14. Wat doen we met gegevens van minderjarigen?
  15. Heb je een vraag over deze privacyverklaring?
     
    1. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?
    Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die we verwerken en op alle domeinen die aan ons gerelateerd zijn. Het gaat hier om de persoonsgegevens van iedereen die weleens contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht, zoals bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu, zoals je naam, telefoonnummer, IP-adres, klantnummer of surfgedrag. Wil je meer weten over persoonsgegevens, kijk dan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. 
  1. Wie gebruikt mijn gegevens?
    KM Privacy & Securityis verantwoordelijk voor de website kmprivacysecurity.comen daarmee de verantwoordelijke organisatie voor het gebruik van je persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. De volledige gegevens zijn:

    Naam: KM Privacy & Security
    Locatie: Leiderdorp
    Contactgegevens: info@kmprivacysecurity.com
    KVK: 89559428
  1. Van wie gebruiken we gegevens?
    We verwerken de persoonsgegevens van personen die contact met ons hebben gehad of onze website hebben bezocht. Dit zijn onder meer bezoekers, particuliere klanten, zakelijke klanten en contactpersonen van onze partners.
  1. Hoe komen we aan je gegevens?We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou zodra je:
  • gegevens invult op onze website
  • contact opneemt met ons via mail, telefoon of op andere manier
  1. Welke gegevens gebruiken we van je?
    We kunnen gebruik maken van één of meer van de volgende gegevens:
  • naam 
  • woonadres of vestigingsadres
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • betaalgegevens
  • resultaten van toetsen 
  • functie 
  1. Waarvoor gebruiken we je gegevens?
    We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waar we die voor mogen gebruiken: 
  • We gebruiken je gegevens omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst, zoals bij het invullen van het contactformulier.
  • We gebruiken je gegevens om ons te houden aan een wettelijke verplichting, zoals (factuur)gegevens bewaren voor de Belastingdienst.
  1. Hoelang bewaren we je gegevens?
    We bewaren je persoonsgegevens zo lang als we dat volgens de wet moeten doen en zo lang als nodig is voor het doel waarvoor we je gegevens gebruiken. Zolang je bijvoorbeeld klant bij ons bent, bewaren we je gegevens volgens de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar. Daarna bewaren we je gegevens alleen voor statistische doeleinden en om eventuele klachten of juridische zaken af te handelen. Wil je meer weten over hoelang we specifieke gegevens van je bewaren, neem dan contact met ons op. 
  1. Met wie delen we je gegevens?
    Je persoonsgegevens worden alleen door ons gebruikt.
  1. Waar slaan we je gegevens op?
    We verwerken je gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Dit houdt ook in dat we je gegevens alleen binnen de EER opslaan.Heb je hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op.
  1. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons?
    We hebben er veel aan gedaan om je gegevens zowel organisatorisch als technisch zo goed mogelijk te beveiligen. We hebben onze systemen en verschillende communicatiemiddelen beveiligd om ervoor te zorgen dat je gegevens niet in de handen van anderen terechtkomen.
  1. Wat mag je van ons vragen?Omdat we persoonsgegevens van je gebruiken, heb je verschillende rechten. Deze rechten zetten we hieronder voor je op een rijtje.

    Recht op informatie
    We moeten je op een begrijpelijke en heldere manier uitleggen wat we met je gegevens doen en welke controle je daarover hebt. Daarom leggen we in deze privacyverklaring uitgebreid uit welke gegevens we van je verzamelen en hoe we met je gegevens omgaan. 

    Recht op inzage
    Je mag ons altijd vragen om je gegevens die we van je hebben in te zien.

    Recht op correctie
    Je mag ons vragen om je gegevens te laten corrigeren als deze niet juist of onvolledig zijn.

    Recht om bezwaar te maken
    Je mag bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop we met je persoonsgegevens omgaan.

    Recht op beperking
    Je mag ons vragen om het gebruik van je gegevens te beperken. Dit betekent dat we in bepaalde gevallen je gegevens alleen mogen bewaren maar niet gebruiken. 

    Recht om vergeten te worden
    Je mag ons vragen om alle gegevens die we van je hebben te verwijderen. We verwijderen dan waar mogelijk alle gegevens die tot jou herleidbaar zijn. In sommige gevallen kunnen of mogen we je gegevens nog niet verwijderen. Zo moeten we sommige gegevens bijvoorbeeld 7 jaar bewaren voor de belastingdienst.

    Recht om een klacht in te dienen
    Je mag een klacht indienen over de wijze waarop we met je gegevens omgaan. Heb je een klacht dan lossen we die graag voor je op. Neem daarvoor contact op met ons. Ook mag je je klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens neerleggen. Uiteraard hopen we dat het niet zover komt, maar in het uiterste geval mag je ook naar de rechter stappen. In dat geval is het de rechtbank in de vestigingsplaats van KM Privacy & Security die je klacht gaat behandelen.

    Hoe dien ik een aanvraag of klacht in? 
    Stuur je aanvraag of klacht naar ons via info@kmprivacysecurity.com. We verwerken je aanvraag of klacht binnen 30 dagen. Gaat het om meerdere aanvragen of klachten of is je aanvraag of klacht complex, dan kan dit meer tijd met zich meebrengen. In dat geval nemen we uiterlijk binnen 60 dagen contact met je op. We kunnen je vragen om je te identificeren. In dat geval vragen we bij je gegevens op om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent van wie de persoonsgegevens zijn. 
  1. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?
    Onze privacyverklaring moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vind je met name terug in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast de algemene regels die volgens de Nederlandse wet gelden van toepassing op onze privacyverklaring. 
  1. Welke cookies gebruiken we?
    Je kunt zelf aangeven welke gegevens we van je mogen gebruiken. Heb je ons toestemming gegeven voor het personaliseren van je profiel op basis van je surf- en zoekgedrag, dan kunnen we onze website speciaal op jou instellen zodat het gebruik ervan makkelijker en persoonlijker wordt. We doen dit met behulp van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan onze website geplaatst wordt op je hardware.

    We gebruiken waar nodig functionele cookies welke noodzakelijk zijn voor de website.
  1. Wat doen we met gegevens van minderjarigen?
    We richten ons met onze websiteof als organisatieniet op minderjarigen. Dit houdt in dat als je jonger bent dan 18 jaar, je toestemming nodig hebt van een ouder of voogd om gebruik te maken van onze website. Ben je bij je bezoek aan onze website of webshop minderjarig, dan gaan we ervan uit dat je voor je bezoek deze toestemming hebt gekregen. 
  1. Heb je een vraag over deze privacyverklaring?
    Heb je een vraag over onze privacyverklaring? Neem dan gerust contact op met ons door een mail te sturen naar info@kmprivacysecurity.com. We helpen je graag.