Onze werkwijze

Onze werkwijze

KMPS heeft een moderne werkwijze die rekening houdt met de unieke inrichting van een organisatie. Wij bieden verschillende vormen van samenwerking aan. Zo kan elke organisatie een veilig digitaal domein realiseren.

Kies hieronder de samenwerking die het beste bij jouw organisatie past.

Abonnement

Vanaf 4 uur per week

Niet elke organisatie heeft zoveel taken en verantwoordelijkheden om daar fulltime cyberspecialisten voor in te huren. Met de abonnementsvorm van KMPS kunt u vanaf 4 uur per week beschikken over alle baten van een in-house cyberspecialist, zonder dat u daar daadwerkelijk iemand voor in dienst hoeft te nemen.

Strippenkaart

Vanaf 40 uur

Heeft u wel iemand nodig die u helpt bij uw cyberverantwoordelijkheden en wettelijke verplichtingen, maar hoeft dit niet op regelmatige basis? Dan kunt u met de strippenkaart van KMPS een aantal uren kopen en inzetten wanneer gewenst. Zo heeft u altijd cyberexpertise tot uw beschikking.

Onderwerp

Vanaf 80 uur

Uw organisatie heeft een project of ander tijdelijk traject omtrent privacy, informatiebeveiliging, risicomanagement of cybersecurity waar u graag de expertise van KMPS voor wilt inhuren. Op basis van de opdracht wordt een schatting van het aantal uren afgesproken. Na afloop kunt u dit eventueel verlengen.

Incidenten en datalekken

Binnen 24 uur

Wanneer een incident of datalek heeft plaatsgevonden is het van groot belang dat er zo snel mogelijk wordt gehandeld. U huurt KMPS voor een vast laag tarief per maand in om u na een incident of datalek snel binnen 24 uur te kunnen ondersteunen. De gemaakte uren per incident worden op nacalculatie aan u doorberekend. Samen met u kijken we hoe u de schade kunt beperken en zoveel mogelijk kunt herstellen terwijl we de wettelijk verplichte stappen uit privacywet- en regelgeving doorlopen.